2009 Flytt och styrelsemöte

Äldre programpunkterPosted by Etnolog Sun, February 12, 2012 15:05:59

18/2 2009 Styrelsemöte

Idag har etnologiska föreningen haft sitt första styrelsemöte i de nya lokalerna.
Det känns som en nystart och det kom fram flera intressanta förslag på hur vi ska gå vidare, både när det gäller bokutgivning och aktiviteter.
Lämna gärna förslag på programpunkter! Vad skulle du vilja att föreningen hade för aktiviteter?

15/2 2009 Flytt

Igår var vi flera stora och starka män som bar bokkartonger och möbler hela dagen! Nu har etnologiska föreningen flyttat in i Studenternas hus. Det är trevliga lokaler så det blir nog bra. Dock är det en hel del tekniska saker som måste ordnas. Inget bredband, ingen skrivare är inkopplad och annat. Men det ger sig nog.

Ny postadress för Etnologiska föreningen:
Studenternas hus
Götabergsgatan 17